График работы ресторана «Odessa» с 20 февраля 2014 года
Тиждень сочевичного крем-супу оголошується відкритою!
28 лютого стартував спільний проект Коммерсант- Weekend та ресторану «ODESSA», в рамках якого протягом двох місяців шеф-кухар ресторану Юрій Приємський щотижня готує нову спеціальну страву за рецептом з Коммерсант-Weekend . Статус «спеціальної» страви покладений за відсутністю його в основному меню ресторану.
Сочевичний крем-суп буде готуватися в ресторані всього лише тиждень . З наступним номером буде новий рецепт, і його також спеціально приготують в «ODESSA».
Детальний рецепт і тонкощі приготування від постійного автора Олексія Зіміна доступні на сторінках п'ятничного «Коммерсант-Weekend». Але перед тим, як у домашніх умовах почати створювати кулінарний шедевр, обов'язково приходьте в ресторан «ODESSA» щоб скуштувати страву в майстерному виконанні шеф-кухаря.
Це виняткова можливість, не пропустіть!
Ваш ресторан «ODESSA».
comments powered by Disqus