ru enua

Kiev, 114, Vasylkovska st., opposite to the Palace “Ukraina”


News



    Do you want fresh fish? Haggle for the price with our waiter. Thursday in Odessa restaurant is Bazaar Day. We offer huge choice of seafood and you should deal for it. Just as people on Odessa Privoz do!

    Знаете ли вы насколько полезен и оригинален на вкус черный чеснок? Пряный, ароматный черный чеснок по-настоящему пленил нас и теперь, мы приглашаем вас на специальный гастрономический ужин, посвященный этому невероятному продукту. 19 апреля, в ресторане Odessa вы сможете попробовать черный чеснок в ярких авторских блюдах от нашего Шефа, Юрия Приемского и узнать всё об особенностях этого необычного продукта.

    Odessa, the best fish restaurant in Kyiv according Salt Awards started Special Fish Weeks. Every seven days we choose the new Main Fish of The Week. It’s always fresh and prepared in guest’s favorite way.

    We open the spring restaurant season with new lenten special menu. For the traditional in Ukraine period called VELYKIY PIST we offer healthy vegetarian dishes in very unusual style. For the starters try our hummus with chick-pea, tahena with baked bell peppers and guacamole «in Odessa style» with ginger.

    We are happy to invite you to the special dinner by the Chefs duet Priemski and Korpusov. The Chef of the Odessa restaurant hosts at his kitchen the guest star Chef Aleksandr Korpusov (SPB,Russia). Aleksandr is young and furious chef. He worked in Thailand, Russia, Latvia and Litva and now combines Asian, Scandinavian and Baltic motives. The newest Olexandr’s passion it’s the Russian Cuisine and is very good in it, that is proved by gold and silver prizes of Chef a la Russe contest.

    The 1st February we are having special Chef’s dinner prepared with lamb from our partner Lambico Lamb Market, that is the biggest and the most reputable Lamb supplier in Ukraine. The menu consist of 5 courses and wine The ticket price: 1250 UAH per person Booking and details: 067 508 70 93

    Here it is - our very first thematic menu this year. The main theme - the lamb, the mood - a cozy lunch or dinner with loved ones, the idea of food - as always unusual taste - remembered forever! We invite you to try and share your impressions about Ravioli with mutton on a cream of baked cauliflower, Tar-tar from a tenderloin of a young lamb, Lamb chow with mushroom wheat and shitake, and also Grilled dessert with popcorn!

    Мы желаем Вам успешных дальних заплывов, незабываемых впечатлений и курортного настроения. Вперед и только вперед! В жизни столько неожиданностей, но в одном Вы можете быть уверенны: мы всегда накормим Вас вкусно и от всей души! Искренне ваша, команда ресторана ODESSA.

    20 декабря в 20:00 в Киеве, в Ресторане "Odessa" состоится Гастрономический ужин от Проекта New Generation of chiefs. В этот раз Юрий Приемский принимает на своей кухне знаменитого шеф-повара Владислава Корпусова, работающего в направлении nordic cuisine. Его по праву называют феноменом в гастрономии. Владислав познакомит гостей с современной экспериментальной кухней.

    Теперь, мы каждый вторник встречаем поставку первоклассных морских деликатесов и готовим «свежак» способом, который выбираете вы — в печи Big Green Egg или в виде соте с овощами.

PLEASE, CALL US: +3 8 044 238 20 32

×
Table reservation




×
Help us improve.