Ужин в 4 руки в ресторане Odessa
9 лютого, ми влаштовуємо вечерю в чотири руки від Шефа Odessa Юрія Приємського та успішного шеф-кухаря з Санкт-Петербургу, Олександра Жеребцова.
Олександр Жерецов пов'язаний з Києвом міцною професійною дружбою — тут на старті своєї кар'єри пройшов курс в Академії успішних кухарів.
В процесі зросту від офіціанта до шефа, Олександр вивчив різноманітні національні кухні та сучасні гастрономічні технології, працював в Таїланді, Росії, Латвії, Литві та зібрав у власному неповторному почерку азіатські, скандинавські та прибалтійські мотиви. Головне захоплення Олександра сьогодні — національна кухня його країни, а золото та срібло конкурсу Chef a la Russe підтверджує його успіхи!
Дружній дует Приємський - Жеребцов приготують для гостей 6 страв. Деякі інгредієнти до них, наприклад свіжу оленину, Олександр сам привезе в Київ до вечері.
В меню:
- солоний муксун або омуль з картоплею
- гребінець з грушею та вінегретом кінза-лайм
- тепле карпачо з оленини з брусничним бальзаміком
- тріска під ковдрою
- качка з морквою, морошкою або обліпихою
- смородиновий десерт з шоколадом та маком
Кожна страва буде подана у супроводі вина, яке точно доповнює смак страви
Початок вечері в 20.00
Вартість квитка для 1 гостя: 1450 гривень.
Інформація та резерв квитків: 067 508 70 93
comments powered by Disqus