ru en ua
Пропозиції та побажання

Київ, вул. Велика Васильківська, 114, навпроти Палацу “Україна”


+3 8 044 238 20 32
ЗАМОВЛЕННЯ СТОЛИКІВ ОНЛАЙН

Новое неординарное меню на тему осьминогов, креветок и топинамбура в ресторане Odessа.


Нове неординарне меню на тему восьминогів, креветок і топінамбура в ресторані Odessа.

Друзі! У нас в ресторані Odessа, нове неординарне тематичне меню від шеф-кухаря Юрія Приємський.
Восьминіг, креветки і топінамбур - три основні продукти цього весняного пропозиції. Заморський seefood відмінно звучить разом з локальними продуктами, які ми прагнемо завжди використовувати в меню!
В запасі є всього пара тижнів, щоб спробувати оригінальне Тако з креветок і восьминога на дріжджовому млинці з чорним часником, легке Карпаччо з восьминога з розмарином і теплими ньокк і незвичайний суп Харчо, приготований на сучасний лад з креветками і пряним рисом.
На особливу увагу заслуговує кисло-солодкий, пряний Восьминіг на кукурудзяному пюре з горіхами і в'яленої журавлиною. Маринований в ароматної суміші трав, горіхів і в'яленої журавлини, восьминіг злегка підсмажують і додає до нього соус з ферментованого лимона, на створення якого Юрій витратив цілий місяць проб і експериментів. Ідеальний смак страви варто кожної хвилини його праці!
Одне з найбільших здивувань меню - це Десерт з топінамбура і маракуї. Щоб реабілітувати несправедливо забутий кухарями топінамбур, Юрій Приємський придумав висушити його, обсмажити з цукровою пудрою і з'єднати з повітряним бісквітом, просоченою маракуйей.
Ще більше дивовижних подробиць смаків - при зустрічі, у нас, в ресторані Odessa!



comments powered by Disqus
ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +3 8 044 238 20 32

×
Резерв столиків




×
Допоможіть нам стати краще.