ru en ua
Пропозиції та побажання

Київ, вул. Велика Васильківська, 114, навпроти Палацу “Україна”


+3 8 044 238 20 32
ЗАМОВЛЕННЯ СТОЛИКІВ ОНЛАЙН

Новини



    9 лютого, ми влаштовуємо вечерю в чотири руки від Шефа Odessa Юрія Приємського та успішного шеф-кухаря з Санкт-Петербургу, Олександра Жеребцова. Олександр Жерецов пов'язаний з Києвом міцною професійною дружбою — тут на старті своєї кар'єри пройшов курс в Академії успішних кухарів. В процесі зросту від офіціанта до шефа, Олександр вивчив різноманітні національні кухні та сучасні гастрономічні технології, працював в Таїланді, Росії, Латвії, Литві та зібрав у власному неповторному почерку азіатські, скандинавські та прибалтійські мотиви. Головне захоплення Олександра сьогодні — національна кухня його країни, а золото та срібло конкурсу Chef a la Russe підтверджує його успіхи!

    1 лютого в Odessa Restaurant відбудеться шефська вечеря на тему ягнятини. На цей раз наш Шеф, Юрій Приємський приготує кілька авторських страв з бездоганного м'яса ягняти від нашого партнера Lambico Lamb Market — найбільш перспективного та надійного постачальник баранини в Києві та Україні, який представляє на ринку найбільшого виробника та переробника TERRA RICH.

    Ось воно - наше найперше тематичне меню в цьому році. Головна тема - баранина, настрій - затишний обід або вечеря в колі улюблених і близьких, ідеї страв - як завжди неординарні, смак - запам'ятовується назавжди! Запрошуємо швидше скуштувати і поділитися враженнями про Равіолі з бараниною на кремі з печеної цвітної капусти, Тар-тар з вирізки молодого ягняти, Каре ягня з грибною пшеницею і шитаки, а ще Грильяжний десерт з попкорном!

    Ми бажаємо Вам успішних далеких запливів, незабутніх вражень і курортного настрою. Вперед і тільки вперед! У житті стільки несподіванок, але в одному Ви можете бути впевнені: ми завжди нагодуємо Вас смачно і від щирого серця! Щиро ваша, команда ресторану ODESSA

    20 декабря в 20:00 в Киеве, в Ресторане "Odessa" состоится Гастрономический ужин от Проекта New Generation of chiefs. В этот раз Юрий Приемский принимает на своей кухне знаменитого шеф-повара Владислава Корпусова, работающего в направлении nordic cuisine. Его по праву называют феноменом в гастрономии. Владислав познакомит гостей с современной экспериментальной кухней.

    Тепер, ми щовівторка зустрічаємо поставку першокласних морських делікатесів і готуємо «свіжак» способом, який вибираєте ви - в печі Big Green Egg або у вигляді соте з овочами.

    Тепер, щоп'ятниці нам доставляють свіжий вилов устриць з головних устричних регіонів. Новий тиждень — новий сорт, що ми разом могли дегустувати, порівнювати та ділитись враженнями. А подаємо устриці ми по одній, або по шість штук, щоб кожен зміг отримати задоволення від нашого Сезону Устриць незалежно від апетиту.

    Улюбленій чорноморській рибі присвячено наше нове тематичне меню — "Калканчик". До нього увійшли: Салат з підсмаженим філе Калкану і печеними овочами, Суп з бородинского хліба та равіолі з Калкана, Філе калкана з пастою з кабачка, чилі та зеленої цибулі. Фінальна точка - сезонний десерт зі свіжої полуниці! Тематичне меню дійсне лише 2 тижні, обов'язково встигніть скуштувати!

    Ми продовжуємо серію тематичних меню. Наступні два тижні у нас присвячені спаржі. З локальної спаржі нового врожаю ми готуємо закуски, салати, супи і навіть десерти! Це Варто скуштувати!

    Адже нам вже цілих 4 роки і ми запрошуємо вас до нас, в Odessa Restaurant відзначити наш День Народження. Відмовки не приймаються! Ми святкуємо цілий тиждень. Кожен день з 23 до 28 травня, вечорами у нас - жива музика і святковий полуничний торт - по шматочку кожному гостю. Будемо раді бачити вас, давайте почнемо наш п'ятий рік разом!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +3 8 044 238 20 32

×
Резерв столиків




×
Допоможіть нам стати краще.