ru en ua
Пропозиції та побажання

Київ, вул. Велика Васильківська, 114, навпроти Палацу “Україна”


+3 8 044 238 20 32
ЗАМОВЛЕННЯ СТОЛИКІВ ОНЛАЙН

Новини



    Тепер, щоп'ятниці нам доставляють свіжий вилов устриць з головних устричних регіонів. Новий тиждень — новий сорт, що ми разом могли дегустувати, порівнювати та ділитись враженнями. А подаємо устриці ми по одній, або по шість штук, щоб кожен зміг отримати задоволення від нашого Сезону Устриць незалежно від апетиту.

    Улюбленій чорноморській рибі присвячено наше нове тематичне меню — "Калканчик". До нього увійшли: Салат з підсмаженим філе Калкану і печеними овочами, Суп з бородинского хліба та равіолі з Калкана, Філе калкана з пастою з кабачка, чилі та зеленої цибулі. Фінальна точка - сезонний десерт зі свіжої полуниці! Тематичне меню дійсне лише 2 тижні, обов'язково встигніть скуштувати!

    Ми продовжуємо серію тематичних меню. Наступні два тижні у нас присвячені спаржі. З локальної спаржі нового врожаю ми готуємо закуски, салати, супи і навіть десерти! Це Варто скуштувати!

    Адже нам вже цілих 4 роки і ми запрошуємо вас до нас, в Odessa Restaurant відзначити наш День Народження. Відмовки не приймаються! Ми святкуємо цілий тиждень. Кожен день з 23 до 28 травня, вечорами у нас - жива музика і святковий полуничний торт - по шматочку кожному гостю. Будемо раді бачити вас, давайте почнемо наш п'ятий рік разом!

    Друзі! У нас в ресторані Odessа, нове неординарне тематичне меню від шеф-кухаря Юрія Приємський. Восьминіг, креветки і топінамбур - три основні продукти цього весняного пропозиції. Заморський seefood відмінно звучить разом з локальними продуктами, які ми прагнемо завжди використовувати в меню! В запасі є всього пара тижнів, щоб спробувати оригінальне Тако з креветок і восьминога на дріжджовому млинці з чорним часником, легке Карпаччо з восьминога з розмарином і теплими ньокк і незвичайний суп Харчо, приготований на сучасний лад з креветками і пряним рисом.

    Эмоциональная кухня и блюда доведенные до совершенного вкуса. Новое меню ресторана Odessa вызывает еще больший “вау-эффект”. Шеф-повар без лишней скромности заявляет, что достиг “идеального” вкуса блюд. Речь идёт и о свежайшем и сочном тартаре, и о ярком по вкусу форшмаке, которые готовят прямо перед гостями, перекручивая ингредиенты на чугунных винтажных мясорубках.

    Ресторан ODESSA запрошує на нову коктейльну карту. Авторські мікси та ваша улюблена класика - це поєднання нових тенденцій сучасної барної культури та незабутнього смаку!

    Ужин на летней террасе ресторана – это идеальное начало недели! Не верьте гороскопам! Раки с вами совместимы!

    Победительница Eurovision Song Contest 2016 Джамала раскрыла секрет, почему предпочитает ресторан ODESSA: «Люблю атмосферные места, в которых всегда душевно, вкусно и легко. Как в ресторане ODESSA!»

    Лето вокруг! Приглашаем на обновленную летнюю террасу в ресторан ODESSA! Вкусные коктейли, кальяны и любимые блюда гарантированы!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +3 8 044 238 20 32

×
Резерв столиків




×
Допоможіть нам стати краще.