ru en ua
Пропозиції та побажання

Київ, вул. Велика Васильківська, 114, навпроти Палацу “Україна”


+3 8 044 238 20 32
ЗАМОВЛЕННЯ СТОЛИКІВ ОНЛАЙН

Новини



    Хочете свіжої рибки? Торгуйтеся! В Odessa відкривається рибний базар і кожен може сторгувати собі морський обід за вигідною ціною. Щочетверга в нас величезний вибір риби та морепродуктів — кальмар, креветки джамбо, мідії, турухтан, морський чорт, калкан, тунець, мечоніс — справжнє повня, а й ще атракціон! Адже за ціну вашої страви треба торгуватись з нашими офіціантами. Заходьте в наш Базарний Четвер в Odessa!

    Чи знаєте ви наскільки корисний і оригінальний на смак чорний часник? Пряний, ароматний чорний часник по-справжньому полонив нас і тепер, ми запрошуємо вас на спеціальну гастрономічну вечерю, присвячений цьому неймовірному продукту.

    В нас, в Odessa стартують рибні тижні. Щовівторка ми обираємо головну рибу на наступні сім днів — носимо її на руках та готуємо її для вас, як ви забажаєте!

    Відкриваємо весняний гастрономічний сезон новим пісним меню. В ньому корисні рослинні продукти обіграні сучасно і дуже харизматично, а улюблені веганські страви набули авторського звучання. В якості закусок подаємо хумус з нуту й тахіні з печеним перцем й гуакамоле «по нашому», який тільки в Odessa готують з додаванням маринованого імбиру.

    9 лютого, ми влаштовуємо вечерю в чотири руки від Шефа Odessa Юрія Приємського та успішного шеф-кухаря з Санкт-Петербургу, Олександра Жеребцова. Олександр Жерецов пов'язаний з Києвом міцною професійною дружбою — тут на старті своєї кар'єри пройшов курс в Академії успішних кухарів. В процесі зросту від офіціанта до шефа, Олександр вивчив різноманітні національні кухні та сучасні гастрономічні технології, працював в Таїланді, Росії, Латвії, Литві та зібрав у власному неповторному почерку азіатські, скандинавські та прибалтійські мотиви. Головне захоплення Олександра сьогодні — національна кухня його країни, а золото та срібло конкурсу Chef a la Russe підтверджує його успіхи!

    1 лютого в Odessa Restaurant відбудеться шефська вечеря на тему ягнятини. На цей раз наш Шеф, Юрій Приємський приготує кілька авторських страв з бездоганного м'яса ягняти від нашого партнера Lambico Lamb Market — найбільш перспективного та надійного постачальник баранини в Києві та Україні, який представляє на ринку найбільшого виробника та переробника TERRA RICH.

    Ось воно - наше найперше тематичне меню в цьому році. Головна тема - баранина, настрій - затишний обід або вечеря в колі улюблених і близьких, ідеї страв - як завжди неординарні, смак - запам'ятовується назавжди! Запрошуємо швидше скуштувати і поділитися враженнями про Равіолі з бараниною на кремі з печеної цвітної капусти, Тар-тар з вирізки молодого ягняти, Каре ягня з грибною пшеницею і шитаки, а ще Грильяжний десерт з попкорном!

    Ми бажаємо Вам успішних далеких запливів, незабутніх вражень і курортного настрою. Вперед і тільки вперед! У житті стільки несподіванок, але в одному Ви можете бути впевнені: ми завжди нагодуємо Вас смачно і від щирого серця! Щиро ваша, команда ресторану ODESSA

    20 декабря в 20:00 в Киеве, в Ресторане "Odessa" состоится Гастрономический ужин от Проекта New Generation of chiefs. В этот раз Юрий Приемский принимает на своей кухне знаменитого шеф-повара Владислава Корпусова, работающего в направлении nordic cuisine. Его по праву называют феноменом в гастрономии. Владислав познакомит гостей с современной экспериментальной кухней.

    Тепер, ми щовівторка зустрічаємо поставку першокласних морських делікатесів і готуємо «свіжак» способом, який вибираєте ви - в печі Big Green Egg або у вигляді соте з овочами.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +3 8 044 238 20 32

×
Резерв столиків




×
Допоможіть нам стати краще.