Гастроужин 20 февраля
У зимову холоднечу так хочеться теплої їжі, хорошого вина і душевних розмов при свічках. Ось шеф Юрій Приємський запрошує вас на гастрономічну вечерю "Наші коріння".
З простих, зрозумілих, майже рідних коренеплодів він створить дивовижні страви високої кухні:
- лосось гравлакс на бородинському кремі
- тунець з яблуком і селерою
- цибулевий суп на новий лад
- різотто з цвітної капусти з креветками і вишневим снігом
- Чаван-Муші з гарбузом і бараниною
- і морозиво з топінамбура на десерт.
Шість блюд і вин, які ідеально доповнюють один одного.
Тільки 20 місць і тільки 20 лютого о 19:30.
Квитки, до яких включена вся вечеря - 1800 грн, можна придбати за телефоном 044 238 20 32 або в самому ресторані на Великій Васильківській, 114.
Приходьте, буде як завжди тепло, цікаво і дуже смачно!
comments powered by Disqus